Εγκαταστάσεις

Ο χώρος υποδοχής λειτουργεί καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το προσωπικό μας θα σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για πληροφορίες σχετικά με πακέτα εκδρομών, ενοικιάσεις οχημάτων ή για τα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου Πλατανιά και της πόλης των Χανίων.

Ξεκινήσετε την ημέρα σας απολαμβάνοντας το πρωινό σας στο δωμάτιο ή στο pool bar του ξενοδοχείου μας. Χαρείτε το κολύμπι στην πισίνα, διαβάστε ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη μας ή σερφάρετε ελεύθερα στο διαδίκτυο. Αν δεν έχετε μαζί σας τον προσωπικό σας υπολογιστή μπορείτε να ενοικιάσετε ένα από εμάς!

Χαλαρώστε κάτω από τις πορτοκαλιές , δίπλα στην πισίνα,ενώ τα παιδιά μπορούν να παίξουν ασφαλή στην παιδική χαρά του ξενοδοχείου, να κολυμπήσουν στην ειδικά διαμορφωμένη πισίνα και να διαβάσουν κόμικς από τη συλλογή μας. 

Παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε το σνακ ή το ποτό σας στο pool bar του ξενοδοχείου που βρίσκεται στη δεύτερη, πιο μικρή , πισίνα μας. Δροσιστικά κοκτέιλ και καλοκαιρινά εδέσματα έχουν επιλεχθεί για σας!

Επικοινωνία

CASA MARIA HOTEL APTS
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ

Ταχ. Κώδικας: 73014
28210 60742-3
28210 60744